Rýľom udrel po idúcom aute. Vykradol auto pred kostolom. Z uší dievčatka ukradli náušnice. Okradli ho počas výmeny kolesa na aute. Zmizla kobyla. Rozobrali múr a ukradli z neho tehly.

08.09.2009 Celý región

Rýľom udrel po idúcom aute: Policajti z Koškoviec obvinili včera z prečinu výtržníctva 36 ročného muža z Hankoviec, okr. Humenné.
Obvinený muž 16.8.2009 v čase okolo 20:00 h pod vplyvom alkoholu, bezdôvodne udrel rýľom po osobnom aute Ford Mondeo, ktoré prechádzalo po ceste v Hankovciach. Na aute poškodil ľavé zadné dvere, čím majiteľovi spôsobil škodu vo najmenej 200. - €.

Vykradol auto zaparkované pred kostolom:
Z prečinu krádeže obvinili včera policajti zo Slovenskej Kajne 28 ročného Vranovčana.
Počas popoludnia 11.8.2009 sa obvinený vlámal do osobného auta Opel Astra, ktoré bolo zaparkované na parkovisku pred kostolom v obci Sedliská, časť Podčičva, okr. Vranov nad Topľou. Z auta následne ukradol digitálny fotoaparát. Spôsobená škoda
je vyčíslená na 320, - €.

Z uší dievčatka ukradli náušnice:
Na policajnú linku 158 oznámila včera popoludní 22 ročná žena z obce Petrová (okr. Bardejov) krádež náušníc jej dcére.
Zatiaľ neznámy páchateľ využil včera popoludní bezbrannosť ani nie dvojročného dievčatka a bez použitia násilia jej z uší sňal a ukradol 1 pár náušníc zo žltého a červeného kovu. Mame dievčatka tak vznikla škoda 43,15. -€. Policajti z Kurova začali v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin krádeže.

Okradli ho počas výmeny kolesa na aute:
Počas výmeny kolesa na aute okradol zatiaľ neznámy páchateľ 51 ročného muža z Ľubice, okr. Kežmarok.
Včera v čase okolo 15:40 h vymieňal Ľubičan na odpočívadle na Levočskej ulici v Prešove pravé zadné koleso na svojom aute. Aj napriek tomu, že auta zamkol mu počas výmeny náhradného kolesa z pod sedadla spolujazdca zmizla aktovka. V nej sa nachádzali mužove služobné a súkromné dokumenty a doklady, ako aj peniaze a bankomatové karty. Prípad vyšetrujú prešovskí policajti ako prečin krádeže.

Zmizla kobyla:
Krádež kobyly vyšetrujú od včera policajti z Levoče.
Doposiaľ neznámy páchateľ ukradol v noci z 3.9.2009 na 4.9.2009 z ohrady, na Ovocinárskej ulici v Levoči kobylu slovenského teplokrvníka ryšavej farby. Jej krádežou vznikla majiteľke kobyly škoda 2 000, - €.

Rozobrali múr a ukradli z neho tehly:
Zatiaľ neznámy páchateľ počas noci z 3.9.2009 na 4.9.2009 rozobral časť murovaného oplotenia jedného z rodinných domov na Matejovskom námestí v Poprade. Následne z rozobratého múra ukradol tehly. Spôsobená škoda je vyčíslená na 332, - €.

Úmrtie pacientov domova sociálnych služieb:
Popradský policajný vyšetrovateľ začal včera trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia v prípade úmrtia troch ľudí (pacientov) z domova sociálnej starostlivosti v Spišskom Podhradí.
Za doposiaľ nezistených okolností došlo v sobotu 5.9.2009 k úmrtiu troch mužov vo veku 42, 58 a 69 rokov. K zisteniu presnej príčiny smrti nariadil vyšetrovateľ vykonanie pitiev. V prípade dokázania viny hrozí páchateľovi trest odňatia slobody na dva až päť rokov.
 

Vyberte región